öööööööööö

Kyssen jag aldrig glömmer

Jag trodde inte att det var sant. Flaskhalsen pekade rakt åt mitt håll. Det var Susanne som hade snurrat igång flaskan och det var hon som hade valt "kyss". Och så pekade den på mig!
Det var för fantastiskt för att vara sant. Runt omkring mig dånade det vanliga fnisset om hur pinsamt allt var och Susanne gjorde fula miner och såg inte alls ut att tycka om att flaskan pekat just på mig.
Men jag varken såg eller hörde. Jag var som uppslukad av vad som höll på att hända. JAG skulle kyssa SUSANNE - min stora kärlek som jag brukade drömma om både på dagar och på nätter.
Jag glömmer det aldrig.
I flera år hade jag gått och längtat och väntat på att få sätta mina läppar mot någons mun. Jag hade drömt och fantiserat om nästan alla tjejer jag kände.
Och nu stegade jag fram och mötte munnen i någon hundradels sekund innan hon sprang åt andra hållet och skrek av fniss och pinsamhet.
Det kanske låter oromantiskt, men för mig var det himmelriket som jag upprepade för mig själv i minnet, om och om igen. Jag hade stor publik vid min pussdebut. Hela klassen stirrade när jag smackade till. De skrek av förtjusning och lite äckel. För alla var lite rädda att just de skulle bli utvalda i nästa omgång.
Innan min första puss så led jag och det värkte inombords när killarna i klassen berättade om sina upplevelser. Varför hade de gjort det, men inte jag? Varför hade ALLA gjort det?
För jag var verkligen säker på att ALLA hade pussats och kyssts och hånglat på riktigt. Jag förstod inte att det allra mesta var tomt skryt som inte alls stämde. Och att de allra flesta egentligen var lika osäkra som jag.
Jag hade behövt Kropp & Knopp i Kamratposten tio gånger om för att fråga om allt och ingenting. För mig var det en omöjlighet att prata med någon vuxen om mina tankar. Något hemligare än kyssar fanns inte.
Och tyvärr verkar väldigt många vara lika ensamma som jag var med sina tankar idag.
Bara en sak till: En kyss innehåller i genomsnitt bland annat: 0,7 gram fett, 0,45 gram salt och 250 sorters bakterier.
Bara så att ni vet...