vv
zzzzz

Cirkusdeckarna och tivolimysteriet

Teckningar: Stina Lövkvist

2010,Semic

När världens främste fotbollsspelare, Pelédinho, visar upp sina ovärderliga fotbollssaker stjäl en maskerad figur dyrgriparna. Tvillingarna Kaspar och Katinka tar upp jakten på tjuven, men de möter oanade problem. Vem är den mystiske skurken?

5 stjärnor av 5 möjliga
Den var spännande och rolig. Handlade om fotbollssaker som kom bort. Det var roliga namn på alla, Liseberg var Liselund, Gotia Cup var Götia cup, kaninen var en nalle.
Adlibris barnrecensent, Oscar, 9 år

5 stjärnor av 5 möjliga
Den handlar om 2 barn som bor på en cirkus. Dom är tvillingar (en tjej och en kille) tjejen heter Katinka och killen heter Kaspar och doms mamma heter Katja och pappan heter Kahn. Den var gete bra från 1-10 så säger jag 10. Adlibris barnrecensent Alva, 10 år

Spökmysteriet
Dan Höjer har skrivit en lättläst och rolig bok och Stina Lövkvist står för illustrationerna. Kommer att passa Lasse-Maja-läsarna perfekt. barn & ungdoms-bokklubben:

”Den här lättlästa kapitelboken av Dan Höjer sträckläste jag. Jag gillar den mycket. Rekommenderas varmt till 6-10-åringar!”
Bokhyllan

Och apropå ingenting:
”Trevligaste samtalet på bokmässan: När Wild Kids-Ola pratade med Dan Höjer om hans serie Cirkusdeckarna. Avslappnat och humoristiska poänger. Och gjorde mig nästan sugen på att läsa böckerna.
Fru E:s böcker

Beställ boken