VI ÄR MED I CIRKUSDECKARNA!

pp

KATINKA
Katinka, 11 år, är född på cirkusen (i cirkustältet) två minuter före sin bror Kaspar, och hon har bott på Cirkus Pommery i hela sitt liv. Katinka är en fantastisk ryttare och kan göra alla sorters konster på en hästrygg.

KASPAR
Kaspar, 1 år, är en av världens bästa jonglörer. Men han ”fuskar” också som akrobat och kan gå på lina. Den sibiriska tigern Tiger är Kaspars bäste vän. De är lika gamla och lekte med varandra som barn.

MAMMA OCH PAPPA
Pappa Kahn kommer från Mongoliet och arbetar som ”Starke mannen” och mamma Katja kommer från Ryssland och går på lina. Föräldrarna träffades på en annan cirkus i sin ungdom.

FERNAND POMMERY
Cirkusdirektör Fernand Pommery kan verka vimsig och virrig. Han sköter cirkusen på sitt eget sätt. En del tycker att han är en riktig tokstolle.

TRISSE TROLLKARL
Trisse är cirkusens trollkarl, expert
på att trolla bort människor. Han är blyg och försiktig och tycker att det
är otäckt att uppträda inför mycket publik.

TULLINGE-TARZAN
Tullinge-Tarzan är tigertämjaren som är rädd för tigrar. Som
tur är får T-T hjälp
med matning, skötsel och träning av Kaspar. Tiger gör precis som Kaspar säger, men
han struntar i T-T.

INGA-BRITT
Inga-Britt är barnens privatlärare. Hon trivs inte med livet på cirkusen. Helst skulle hon jobba på en vanlig skola. Men hon får
inga andra jobb på grund av sitt humör.

CLOWNEN JACK
Jack surar och muttrar hela dagarna. Men han är en fantastisk clown. Han gör alltid succé. Men så fort han är klar med sin show blir han lika sur som vanligt.